• KLIJENTI

DOJMOVI

"Green Hill Studio je za nas pravo otkriće! Osim vrhunske opreme i iznimne profesionalnosti, naišli smo na istinsku predanost glazbi, uvažavanje, ugodnu suradnju i susretljivost. Ovo je definitivno mjesto kojem s povjerenjem šaljemo pjesme kako bi dobile onaj pravi, završni sjaj!"

“Mastering je kao razvlačenje tijesta.
Tijesto treba znati razvuči.
Jec zna kako se to radi!"

"Suradnja s Jelenkom je bila odlična,
komunikacija jednostavna,
a s rezultatom smo više nego zadovoljni!"

"Vrlo brzo smo ostvarili uzajamno povjerenje iskazano kroz odmjerene i konstruktivne sugestije. Album Treći Bilbil masteriran je u Green Hill Studiju, komunikacija je tekla glatko, jasno i transparentno i na kraju smo svi bili zadovoljni rezultatom."

"Jednom riječju: profesionalnost! Bilo da se radi o snimanju bubnja, back vokala, saxophone rezultati su na svjetskom nivou a najbitnije od svega što je Jec svojim nesebičnim idejama i savjetima doprinio da sve bude bolje i na neki način još profesionalnije!"

Odličan mastering i vrhunsko snimanje i aranžiranje back vokala za naš prvi album!
Prva pjesma koju sam završio je poslana na 4 mjesta za mastering i Jec je “osvojio prvo mjesto” 😉
(nisam mu to nikada rekao 🤣)

Kako opisati suradnju sa Jecom kada je toliko toga lijepoga za naglasiti. Ukratko:povjerenje, strpljenje i izvrsnost! Hvala i vidimo se opet!

previous arrow
next arrow
Slider

Studio Green Hill nije žanrovski ograničen i kod nas je proteklih godina snimalo puno glazbenika različitih stilova. Radili smo i glazbu za dva igrana filma (Narodni heroj Ljiljan Vidić i Dopunska Nastava), crtane filmove, filmsku audio postprodukciju. Masterirali smo razne projekte snimane u našem ili drugim studijima.

  • "Nakon dvije suradnje koje sam imao s Jelenkom, na filmovima “Narodni heroj Ljiljan Vidić” i “Dopunska nastava”, najoportunije bi od mene bilo napisati nešto općenito, neobvezujuće kao npr. da se radilo o dvije uspješne suradnje nakon kojih se nadam još kojoj u budućnosti. Napisati nešto što se može napisati o bilo kome, s idejom da ga ne nahvalim previše, kako ga ne bih učinio traženom robom i na taj način direktno naštetio sebi kad ga opet zatrebam, a on bude prezauzet gomilom drugih angažmana. Jelenko je moj, nađite vi sebi svojeg!

    Ali ne bi bilo fer. Ono što je Jec uspio stvoriti na oba spomenuta filma, meni spada u sferu čarobnjaštva. A nije mu bilo lako. Niti zbog količine glazbe koju su ti filmovi iziskivali, niti zbog njihovih potpunom oprečnih žanrovskih opredjeljenja. Kad tome još pridodamo da mu ja sa svojih pet godina solfeggija i nisam baš mogao biti od prevelike koristi s konkretnim uputama, nego je morao dešifrirati moje želje izražene neartikuliranim mumljanjima i falš interpretacijama, jedino što mogu je zahvalit mu se na svemu što je svojom glazbom učinio i za Ljiljana Vidića i za Nastavu. A vi ga sad angažirajte, što ću, ja ću ga biti spreman i pričekati da se malo oslobodi obveza."

    Ivan Goran Vitez

GALERIJA

Afioni master albuma Tri Bilbila
LHD mastering singlice
Jastuk
Glazba za film "Dopunska nastava"
Glazba za film "Narodni heroj Ljiljan Vidić"
Mario Rašić, Viktor Lipić i Mirsad Dalipi , snimanje pjesme Ton Klapa Akcija.
Mario Klarić i Saša Pipić , snimanje pjesme Mjeseče.
Boris Rogoznica i Danijela Večerinović, snimanje pjesme Tvoje Ime
Pavle Miljenović , Overdub Balkan Zoo
Joško Tocilj Damir Horvat i Davor Čivrak - Spyridon Beato
Davor Čivrak
Orkestar Orfej
WORK IN PROGRESS
BRAUNER VALVET X
ANITA GOSSAIN - SNIMANJE SAKSOFONA
Sinovi ravnice
The paints
Akustički tretiran prostor
"Režija"
Paprat
Romana Orešnik - Romchi

Tel: 095 517 7230 e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

PRO MASTER, vl. Jelenko Hodak, Budrovci 168 F, Draganić, OIB: 23361310015

MI dizajn